Op weg naar Eastwoodstock: Pineapple Madness

Foto: Pineapple Madness

Op zondag 24 september organiseert Stichting BOCK het kleinschalige gratis festival Eastwoodstock. Oosterhout Nieuws licht regelmatig een van de artiesten of acts uit. Deze keer de beurt aan een van de acts van de gratis zondagmiddag: Pineapple Madness.

Energieke coverband

Pineapple Madness is een feestelijke, enthousiaste en energieke coverband die nummers spelen uit het genre rock, pop en punk met een twist. De band bestaat uit vijf goede vrienden die van ananassen houden en samen één grote passie delen; namelijk muziek maken! De band bestaat uit Jelle de Jong, Willemijn van Dijk, Stijn Verhoeven en Roosmarijn van Dijk. Normaal gesproken is zanger Bram Waqué ook onderdeel van de band, maar die is helaas ziek. Hij zal tijdens Eastwoodstock worden vervangen door Djanna.

Meer info

Pineapple Madness zal tijdens Eastwoodstock optreden op 24 september tussen 15.05 en 15.50 uur. Entree is gratis! Naast de goede muziek behoren ook lekker eten en lekkere koffie thuis op dit sympathieke festival. Eastwoodstock is te vinden op het grasveld bij voormalig zwembad De Blikken aan het Paterserf.

 

Stopmotion PM

Zondag 24 september speelt Pineapple Madness op Eastwoodstock!!! We spelen van 15:05 tot 15:50Be there!!! Check hieronder ons ubermegavette promofilmpje!!!

Pineapple Madness 发布于 2017年8月16日

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen