Laatste week Marskramer Zuiderhout voor Will en Annet van Gorp

Foto: Annet & Will van Gorp

Nog maar een weekje en dan sluiten Will en Annet van Gorp de deuren van hun Marskramer op winkelcentrum Zuiderhout.



28 jaar extreem goede service

Op 29 augustus werd bekend dat Will en Annet van Gorp na 28 jaar stoppen met hun winkel in huishoudelijke artikelen op het winkelcentrum Zuiderhout. Het moment dat wij dat bericht plaatsten op Oosterhout Nieuws en op onze social mediakanalen ontketende dat meteen een stortvloed aan reacties. Er kwamen vooral veel reactie over de extreem goede service en klantvriendelijkheid.

Winkel nu al vol met bloemen

Will is er een beetje stil van: “Ik heb al die jaren onze klanten behandeld zoals ik zelf ook behandeld wil worden”. En blijkbaar hebben we daarmee jarenlang het verschil kunnen maken. Het is heel bijzonder om al die hartverwarmende reacties van iedereen te lezen en te horen. We zijn nog ruim één week open en het staat nu al vol met bossen bloemen en kaartjes! Het is heel bijzonder om zo vaak te horen dat we gemist gaan worden, en zijn dankbaar dat we zo veel jaren “uw Marskramer” mochten zijn.”

En hoe nu verder?

Oosterhout Nieuws vroeg Will wat zijn plannen zijn na volgende week zaterdag. “Ik heb nu nog niets concreets, maar ik ga eerst een tijdje uitrusten van een hectische periode. En daarna komt er ongetwijfeld wel weer iets op mijn pad. De winkel wordt voortgezet door de Marskramer organisatie zelf. Er komt een bedrijfsleider in te staan die iedereen zo goed mogelijk zal helpen. Die zal dan wel de hulp van mijn eigen rechterhand Miranda heel goed kunnen gebruiken, want gelukkig blijft zij voor de winkel behouden.”

Laatste week voordeel

De afgelopen weken stonden al in het teken van de uitverkoop. Maar de komende week gaat de laatste voorraad tegen extreem lage prijzen de deur uit. Zaterdag 30 september is Marskramer Zuiderhout voor het laatst open. Je kunt nu dus nog profiteren van kortingen op diverse huishoudelijke artikelen. En nog een keer een praatje maken met een van de markante gezichten van Winkelcentrum Zuiderhout. Will en Annet: bedankt voor alles, we gaan jullie missen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen