Op weg naar Eastwoodstock: Skippabeat

Foto: Skippabeat (via Facebook)

Op zondag 24 september organiseert Stichting BOCK het kleinschalige gratis festival Eastwoodstock. Oosterhout Nieuws licht regelmatig een van de artiesten of acts uit. Deze keer de beurt aan een van de acts van de gratis zondagmiddag: Skippabeat.

Allround ska show

De Bredase ska-formatie SKIPPABEAT zorgt met 9 top muzikanten voor een allround ska show! Met hun “rocksteadyreggaepunkwhateverska” vliegt het alle kanten uit. Stil staan is er bij deze band niet bij. Aan het strakke blazers-kwartet, de heerlijk pompende bas, de chops en zoveel meer van de gitaar, de strakke drums en percussie hoor je duidelijk dat de muziek door hun aderen stroomt. Hun show is pas geslaagd als het publiek één dansende massa is! Resultaten uit het verleden bieden zeker garantie voor de toekomst! 

Meer info

Skippabeat zal tijdens Eastwoodstock optreden op 24 september tussen 17.15 en 18.00 uur. Entree is gratis! Naast de goede muziek behoren ook lekker eten en lekkere koffie thuis op dit sympathieke festival. Eastwoodstock is te vinden op het grasveld bij voormalig zwembad De Blikken aan het Paterserf.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen