Officiële première proostlied ‘Hoog’ tere ere van Oernar BOMBAST

Tekening van BOMBAST door Clema van Beckhoven
Tekening van BOMBAST door Clema van Beckhoven
Foto: oosterhout.nieuws.nl

Vanavond laat vindt de officiële première van de BOMBAST Ballade ‘Hoog!’ plaats. 

Onderdeel van de Oosterhoutse Cultuurnacht

In de grote zaal van De Bussel wordt net ná middernacht de ballade van componist Johan Datema ten gehore gebracht en live gezongen. Ook de bijbehorende videoclip wordt die avond voor het eerst gepresenteerd. Zoals u inmiddels van BOMBAST initiatieven gewend bent, wordt ook de ballade in een geweldige bijpassende ambiance ten tonele gebracht. De ballade is deel van het afsluitende programma in Theater de Bussel voor iedereen die de Oosterhoutse Cultuurnacht bezoekt.

Proostlied ter ere van dé Oernar

De Ballade ‘Hoog!’ is één van de vele initiatieven die tot stand zijn gekomen na de bekendmaking van het concept BOMBAST. Johan Datema wist meteen wat hij wilde maken ‘voor BOMBAST’. Een ballade, een proostlied voor Oosterhout die dé Oernar moest eren! Hij schreef het arrangement en samen met Peter van Gils de tekst. Daarna was het zaak om dé juiste muzikanten en zanger in de studio te krijgen. Dat leek moeilijker dan dat het was. Iedereen sloot als vanzelf belangeloos aan, en niet de minste! 

Je kunt er nog bij zijn!

De première van ‘Hoog’ is de afsluiter van de Oosterhoutse Cultuurnacht. Een prachtig Oosterhouts initiatief waarin 8 Oosterhoutse culturele instellingen allemaal tegelijk hun deuren open doen. Met het gezamenlijke thema ‘Proef De Lust’. Lust is van alle zintuigen en alle zintuigen zullen dan ook geprikkeld worden. Onder begeleiding van gidsen ontdek je met hoeveel passie cultuur wordt bedreven in ons mooie Oosterhout. En dat voor slechts 12 euro. KLIK HIER om direct een kaartje te kopen. De avond start om 19.30 uur in Theater de Bussel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen