Oosterhoutse Golfclub opent langste Par-3 baan van Nederland

Foto: OGC

Afgelopen zaterdag heeft De Oosterhoutse Golfclub de langste Par-3 baan van Nederland in gebruik genomen door middel van een feestelijke opening samen met een groot gedeelte van de 1.100 leden. De opening werd gedaan door voorzitter Paul van Logtestijn. Daarna heeft een aantal speciale leden symbolisch de eerste hole gespeeld.

Vrijwilligers

De Oosterhoutse is een vereniging en zonder vrijwilligers is er ook geen vereniging. Daarom organiseert De Oosterhoutse jaarlijks een speciale dag voor de vrijwilligers, die zich inzetten op allerlei terreinen. Meer dan 100 deelnemers hebben dan ook deelgenomen aan een speciale golfwedstrijd, waarbij uiteraard ook de Par-3 baan is gebruikt.

Oosterhoutse Experience

Zondag 29 oktober was de Oosterhoutse Experience waarbij de leden en gasten op de nieuwe baan mochten spelen. Meer dan 70 deelnemers hebben gebruik gemaakt van deze mogelijkheid en hebben kennis kunnen maken met de nieuwe baan, de vereniging en de overige faciliteiten zoals de Brasserie van Peter Elbers.

Waarom een Par-3 baan?

Golf verandert. Het aantal golfers die op een Par-3 baan willen golfen is groot. Op onze volwaardige en uitdagende baan duurt een ronde ruim een uur. Daarmee spreken we verschillende doelgroepen aan. Ouderen kunnen langer blijven golfen. We spelen ook in op golfers die krap in hun tijd zitten. En uiteraard is het voor beginners, van alle leeftijden, de manier om laagdrempelig en met veel succesbeleving kennis te maken met het spel.

Volgroeid en volwassen

De lengte van de baan op De Oosterhoutse is 1.260 m, met 4 holes langer dan 150 meter. De kortste hole heeft nog steeds een afstand van 95 meter. Kortom een volgroeide en volwassen Par-3 baan met serieuze en uitdagende holes. Hiermee spelen we in op de vraag naar spelvormen, die minder lang duren en zorgen we toch voor veel uitdaging voor de spelers.

Trendsettende innovatie

De bunkers zijn met een state-of-the-art bunker fleece materiaal opgebouwd, waardoor de kwaliteit van de bunkers aanzienlijk toeneemt. De Oosterhoutse, De Dutch en De Haagsche zijn trendsetters in Nederland met de toepassing van dit innovatieve materiaal. Uiteraard is het ook een toevoeging voor de Golf Academy van Brian Griffiths. Hij zal deze baan ook gaan gebruiken in zijn lesprogramma’s. Kortom een win-win.

Ook lid worden?

De Oosterhoutse biedt diverse lidmaatschappen aan tegen een zeer aantrekkelijk jaartarief. Een sportief super uitdagend en financieel aantrekkelijk alternatief ook voor de regio!? Neem contact op [email protected] of bel met 0162-458759.

'

Reacties

article
26346
Afgelopen zaterdag heeft De Oosterhoutse Golfclub de langste Par-3 baan van Nederland in gebruik genomen
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20171103/oosterhoutse-golfclub-opent-langste-par-3-baan-nederland/
2017-11-03T07:09:34+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2017/11/03070901/Golf1.jpg
Nieuws, Sport