Pietenhuis viert 5-jarig jubileum met groot Sinterklaasfeest in De Bussel

Foto: Pietenhuis Oosterhout

Dit jaar is het de vijfde keer dat de Pieten van Sinterklaas gezellig komen logeren in het Pietenhuis in Oosterhout. En dat wordt gevierd met 4 voorstellingen in Theater de Bussel!

Woensdagochtend voor de allerkleinsten

Op zondag 19 november halen we natuurlijk eerst met zijn allen Sinterklaas binnen in Oosterhout in het Lukwelpark.
De woensdagen zijn dit jaar iets anders, het Pietenhuis is dan in de ochtend open voor de allerkleinsten. Kinderen tot en met 4 jaar zijn dan welkom om te komen spelen met de pieten. Op woensdagmiddag speelt in Theater de Bussel de show: De Verrassing voor de Pieten. Het Pietenhuis is dan gesloten. KLIK HIER voor alle openingstijden.

Officiële opening 25 november

Zaterdag 25 november wordt het Pietenhuis officieel en feestelijk geopend in hooggeëerd gezelschap. Daarna is in de weekenden het Pietenhuis weer gevuld met Pieten en mogen alle kinderen komen kijken en spelen. Samen met de Pieten circustrucs leren, pepernoten bakken, bouwen met de duplo en een verrassing voor Tuinpiet maken. Maar ssssst, mondje dicht, want dat is nog geheim! Het Pietenhuis is dit jaar te vinden in Winkelcentrum Arendshof op het gedeelte tussen het Hema-plein en Arendshof 2.

Groots Sinterklaasfeest in De Bussel

Omdat het Pietenhuis dit jaar 5 jaar in Oosterhout staat is er dit jaar een grootse theatervoorstelling aan het programma toegevoegd. De Pieten werken altijd zo hard dat Sinterklaas het wel eens tijd vond om de Pieten te verrassen. In de voorstelling worden de Pieten nu eens in het zonnetje gezet en dat wordt natuurlijk gedaan door de Complot Pieten en de Pietenplanner. Maar er gaat van alles mis, zelfs Sinterklaas wordt vergeten! Als dat nog maar goed komt…

Meer informatie

De voorstelling De Verrassing voor de Pieten wordt gespeeld op 22 november (14:00 uur en 16.15 uur) en 29 november (14:00 uur en 16.15 uur). Kaarten voor deze theatervoorstelling kosten 6 euro per stuk en zijn HIER te bestellen. Let op! Op woensdag 8 en donderdag 9 november ontvang je 25% korting op je kaartje met de speciale kortingscode PIETEN2017

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen