JCI Oosterhout ontdekt ‘verborgen parels’ op de Everdenberg

JCI Oosterhout (voorheen JuniorKamer Oosterhout) was donderdagavond te gast bij twee typisch Oosterhoutse bedrijven op bedrijventerrein Everdenberg waar de meeste Oosterhouters nog nooit van hebben gehoord, hoewel het grote spelers zijn in hun branche!

Fraai projecten

Een van deze verborgen schatten is Fraai Projecten. Een bedrijf dat styling en decors verzorgd voor evenementen. Sinds 2007 creëert Fraai Projecten zichtbaar het ‘wow’ effect in de wereld van evenementen en decorbouw. Zij scheppen een perfecte harmonie van vormen en kleuren, met oog voor het kleinste detail. Wist je bijvoorbeeld dat de tafel voor de VN Top in Den Haag van enkele jaren geleden gewoon in Oosterhout werd gemaakt? En wist je dat er bij dit bedrijf maar liefst 60 medewerkers rondlopen?

Taste & More

In hetzelfde pand zit ook een heel groot catering- en promotiebedrijf dat werd opgericht in 2004. Taste and More is een jong, enthousiast bedrijf. Van diners tot complete evenementen. De opdrachtgevers zijn heel divers. Zo worden er op de Everdenberg bijvoorbeeld horecaconcepten voor De Efteling vormgegeven, maar schuwen ze het ook niet om een huwelijk op Kasteel Dussen te regelen. Op dit moment wordt er bovendien hard gewerkt aan een nieuwe bouillon-lijn voor een grote partij die dit door het hele land zal gaan verkopen.

Klik links onderin de foto op ‘fotoserie’ voor een sfeerimpressie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen