IJsbaan op de Markt opent met optreden van Pater Moeskroen

Pater Moeskroen
Pater Moeskroen
Foto: patermoeskroen.nl

Ook dit jaar wordt er weer een ijsbaan op de Markt gezet met de naam IJsmarkt. En na de officiële opening zal Pater Moeskroen een optreden verzorgen! Hiervoor heb je geen kaarten nodig, de entree is gratis!

Officiële opening

De opening van de IJsmarkt zal op 15 december plaatsvinden vanaf 19.00 uur. Wethouder Marcel Willemsen opent om 19.30 uur de IJsmarkt. Stipt om 20.30 uur start een gratis optreden van Pater Moeskroen. Dat wordt meezingen met deze gezellige band! In mei 2016 waren ze nog te gast op het Parkfeest. DJ NeNe (bekend van onder andere Manitou FM) neemt het om 21.45 uur over en laat je swingen. En natuurlijk kun je als een van de eerste de schaatsen onder binden en als een van de eerste schaatsen op het ijs.

Wie is Pater Moeskroen?

De band’s producer zei ten tijden van het succes in de jaren ’90 ooit erg treffend; Pater Moeskroen is een handvol folkriedels, een wasbord en de flaporen van Marcel. Anno 2015 hangt de vlag er anders bij! Met Bart Swerts (lead-zang op alle laatste singles waaronder de hit “Joost”) in zijn inmiddels vertrouwde rol als frontman gaat de band keihard door! De band is met een nieuwe plaat, die afgelopen januari verscheen, klaar voor een toekomst met dampende Folk vol humor en feest. Extra veel folkriedels en een heftig arsenaal aan traditionele instrumenten zouden we graag ook op uw festival of feest laten zien dat Pater Moeskroen nog altijd garant staat voor feest, herkenbare hits en nieuwe parels.

Roodkapje, Tuhola, Laat maar waaien

Het allereerste optreden van Pater Moeskroen vond plaats op 26 januari 1986 in café van Zanten te Amersfoort. De aanstekelijke mix van vrolijke deunen en humoristische teksten slaat meteen aan. Vanaf dat moment speelt de band steeds vaker in Nederland en België, hetgeen leidt tot grote hits als Roodkapje, Hela Hola (tuthola), Laat maar waaien en Joost (is anders geaard).

  • KLIK HIER voor een overzicht van alle evenementen op de IJsmarkt

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen