Politie vraagt: Wie is de man op de beelden van Arendshof?

Foto: Politie/Bureau Brabant

Het televisieprogramma Bureau Brabant van Omroep Brabant laat deze week beelden zien van een man die wordt gezocht in verband met een lopend strafrechtelijk onderzoek. 

Gezocht wegens strafbaar feit

De man die op de foto zien is wordt door de politie gezocht in verband met een lopend strafrechtelijk onderzoek. De man die wordt gezocht pleegde een strafbaar feit in het winkelcentrum Arendshof. In verband met privacy kan de politie helaas niet meer informatie delen, maar men wil de betreffende man wel snel vinden.

Meer informatie

De eenvoudige vraag van de politie is dus: Wie is de man die we op de beelden van winkelcentrum Arendshof zien? Misschien heb jij meer informatie over deze man? Reageren kan via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000 o.v. dossiernummer 2017260631.

Bureau Brabant

Bureau Brabant is het regionale opsporingsprogramma van de eenheden Oost-Brabant en Zeeland West Brabant. Deze productie is een samenwerking tussen het Openbaar Ministerie, Omroep Brabant en Van E-media.  Iedere maandagavond wordt het programma uitgezonden op Omroep Brabant vanaf 18.00 uur. Vervolgens wordt het ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen