Het voormalige Tulip Inn Hotel wordt Gr8 Hotel Oosterhout

Impressie van het nieuwe Gr8 Hotel Oosterhout
Impressie van het nieuwe Gr8 Hotel Oosterhout
Foto: gr8hotels.nl

Vanaf mei 2018 zal het voormalige Tulip Inn Hotel aan de Beneluxweg worden heropend onder de naam GR8 Hotel Oosterhout. Deze vestiging in Oosterhout is de allereerste van deze splinternieuwe Nederlandse hotelketen. In de periode na mei zullen er nog zes hotel worden geopend onder de naam Gr8 Hotel in Sevenum, Amsterdam, Leiderdorp, Meerkerk, Bodegraven en Holten.

3 sterren met ontbijt bij La Place

Op de website van Gr8 Hotels lezen we dat deze nieuwe Nederlandse hotelketen comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime biedt met warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs. In november 2016 kocht Gr8 Investments de aandelen van de AC Restaurants en de bijbehorende hotels van het Italiaanse Autogrill. In januari 2017 werd bekend dat GR8 Investments het AC Restaurants had verkocht aan Jumbo Supermarkten die het verbouwde en in oktober als La Place restaurant heropende. De hotels bleven in bezit van Gr8 Investments die het hotel in Oosterhout dus vanaf mei zullen heropenen onder de naam Gr8 Hotel Oosterhout.

Sterke banden met Van der Valk

GR8 Investments heeft sterke banden met het bekende Van der Valk Concern. Gr8 Investments staat sinds november 2014 bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met onder andere de gebroeders Bas en Bob van den Nieuwenhuijzen als bestuurders. En zij zijn sinds oktober 2014 ook directeur van Van der Valk Investments. Bas en Bob zijn de zonen van Joep van den Nieuwenhuijzen, die eerder getrouwd was met Carlita van der Valk, een dochter van de overleden Gerrit van de Valk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen