Voorverkoop seizoensabonnementen De Warande gestart

Foto: Sportbedrijf Oosterhout

De voorverkoop van seizoensabonnementen voor het zomerseizoen van De Warande is begonnen.

Gratis vouchers

Bij aanschaf van een individueel of een gezinsabonnement krijgt men 5% korting én leuke vouchers van partners. Zo kunnen alle klanten een gratis microvezel handdoek ophalen bij Decatlon Breda en gratis minigolfen bij pannenkoekenhuis Koeckers.

Tarieven Zomerseizoen

  • Individueel zomerabonnement (voorverkoop) € 64,00 *
  • Gezins zomerabonnement (voorverkoop) € 218,50 *
  • Enkelbad 0 t/m 2 jaar € 0,00
  • Enkelbad recreatief zomer € 6,00

* nog geen Warande chipkaart? Dan betaal je éénmalig €8,- paskosten.

Volop voorbereidingen

Ondanks de relatief koude weersomstandigheden zijn de voorbereidingen op het buitenpark in volle gang. Zo is er meer ligweide gecreëerd rondom de buitenbaden, worden alle buitenbaden schoongespoten, bijgeschilderd en wordt er zeer snel nieuwe speelelementen aan het buitenpark toegevoegd. Vanaf zondag 22 april opent de Warande voor het eerst de deuren naar het buitenpark.

Ook in het voorseizoen

Het zomerabonnement geeft het hele zomerseizoen (22 april tot en met 31 augustus) toegang tot het 50m sportbad en de buitenbaden. Maar er kan in het voorseizoen ook nog binnen worden gezwommen tijdens banenzwemmen, familiezwemmen, discozwemmen en zwemmen voor ’n knaak.

Slecht weer tijdens de zomer?

In de zomervakantie hopen we natuurlijk op heerlijk zomerweer zodat er veel gezwommen kan worden in de buitenbaden. Bij erg slecht weer zullen de buitenbaden in de zomervakantie gesloten blijven, daarvoor in de plaats openen we het overdekte 25m bad en doelgroepenbad. De medewerkers van De Warande zorgen ervoor dat zwemmen in de binnenbaden een feestje wordt, waardoor iedereen het slechte weer even kan vergeten.

  • KLIK HIER om te bekijken of de buitenbaden open zijn
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen