Afvalracer Annemarie: “Dit was het laatste puzzelstukje van mijn zoektocht naar mezelf”

Marieke, Claudia, Martijn Annemarie en Cindy
Foto: Shoot and More

Vorige week vrijdag was de grote finale van de Afvalrace Oosterhout. In een half jaar hebben onze Afvalracers onder leiding van een personal coach alles gedaan om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. In haar laatste blog vertelt Annemarie alles over de finale en de bijzonder verwendag die daaraan vooraf is gegaan!

6 april 2018, eindelijk was het dan zover, na er een half jaar naartoe te hebben geleefd was die dag er eindelijk. Wat was ik zenuwachtig, om half 4 `s nachts kon ik al niet meer slapen en besloot ik om dit op de groepsapp te melden, binnen 5 minuten kreeg ik van bijna iedereen antwoord dus ik was duidelijk niet de enige die last had van de zenuwen.

Ik werd na Claudia opgehaald voor onze feestdag en nadat we ook Marieke hadden gehaald gingen we lunchen bij de Beren in Oosterhout. Zo heerlijk om voor 1 dag niet te hoeven noteren wat ik eet. Ik nam de clubsandwich kip maar tot mijn grote verbazing kreeg ik nog niet eens de helft ervan op. (zo jammer) Toen we wilden gaan kregen we nog een traktatie in de vorm van een paar bolletjes ijs en vuurwerk met daaronder in chocola geschreven, Toppers!!

Na dit alles gingen we naar Kim van de Ven in Dongen die schoonheidssalon Papilio Beauty heeft en ons drieën helemaal mooi heeft gemaakt met make up en onze haren heeft verzorgd. Wat voelde ik me mooi met mijn nieuwe look. Na dit alles vlug vlug in de auto op weg naar Breda waar we verwacht werden bij Shoot and More voor een geweldige foto shoot: hoe bedoel je uit je comfort zone komen? Ik vond het vooral heel erg leuk om een groepsfoto te maken met ons groepje van 5 met wie ik vanaf dag 1 begonnen ben en met wie ik intens contact heb. Marieke van Bavel, Claudia Kaal, Martijn van Bijsterveld, ik en Cindy Danklof.

Na deze shoot zijn we vertrokken naar Jeugdland in Ulvenhout en hebben we daar samen met alle anderen gegeten. Er was een heerlijk buffet geregeld en het grote wachten op de finale avond kon beginnen. Zodra al onze familie en vrienden er waren werden we 1 voor 1 naar voren geroepen en werd er verteld hoeveel we waren afgevallen.

Eindelijk mocht ik bekend maken dat er in totaal 22 kg af is, nu ga ik zelf de laatste 8 nog doen. Ik blijf bij Enforce doorsporten en er veranderd dus eigenlijk niks voor me.

Wat is het een avontuur geweest voor me en wat hebben we veel gekregen, en dan bedoel ik ook de steun en support van familie en vrienden en uiteraard ook van mijn 2 lieve collega`s die iedere keer dat ik weer eens vrij wilde het zonder problemen voor me opvingen. Ook Sport 2000, die ons zomaar mooie sportschoenen gaf en Naron waar ik een prachtige lingerieset mocht uitzoeken waardoor ook de kleding die ik heb gekregen van Blizzerz fashion mooier stond.

Kortom zoveel moois maar mijn grootste dank gaat uit naar het team van Enforce, die me de kans hebben gegeven om het laatste puzzelstukje van mijn zoektocht naar mezelf te laten vinden. Michael die me steeds op de juiste manier weet te stimuleren en waardoor ik mezelf nu bij een dreigende eetbui afvraag of ik er iets mee opschiet wil ik extra bedanken.

Het verschil tussen wie ik een half jaar geleden was en wie ik nu ben is enorm. Ik voel me beter dan ooit en hoop jullie nog eens tegen te komen. Dit was mijn laatste blog, bedankt en tot ziens.
Veel liefs, Annemarie

Reacties

article
31506
Vorige week vrijdag was de grote finale van de Afvalrace Oosterhout. In een half jaar hebben
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20180415/afvalracer-annemarie-was-laatste-puzzelstukje-zoektocht-naar/
2018-04-15T07:28:20+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/04/15072444/Afvalrace2018.jpg
Afvalrace, Nieuws