Tony doet het weer: succesvolle nieuwe zaak op de Heuvel

Foto: TONY Kitchen Bar

Begin van de maand opende TONY Kitchen Bar haar deuren op de Heuvel. In het voormalige pand van Le Perron is het nieuwe restaurant modern en sfeervol ingericht en met veel foto’s van vader Antonio. Want de zaak is een eerbetoon aan de ouders van eigenaar Tony Toupouzis. Een Mediterrane bar met pintxos, tapas en een oesterbar. Foodsharing op zijn best!

Ervaren rot in het vak

Tony weet als geen ander hoe de horeca in Oosterhout werkt. Meer dan 30 jaar zit hij al in het vak. Eerder zorgde hij ervoor dat de Oosterhouters tapa’s gingen eten bij La Cantina. Enkele jaren geleden opende hij Le Perron op de Heuvel, gevolgd door Ristorante Vicino met een bijbehorende bed & breakfast. Nu start hij weer iets nieuws met TONY Kitchen Bar. Gaat hij nu de Oosterhouters leren pintxos te eten?

Pintxos

Deze pintxos zijn typische hapjes uit Noord Spanje. Kleine sneetjes brood belegd met een of meerdere soorten beleg en bijeengehouden met een prikker. Daar komt de naam ook vandaan, want pinchar is Spaans voor prikken.

Open keuken

Het nieuwe restaurant kenmerkt zich door de huiselijke sfeer. Deels door de foto’s die volop in de zaak te vinden zijn, maar deels ook door de mooie open keuken. Tel daar de gastvrijheid van de gastheer bij op en je ervaart even een Mediterraans vakantiegevoel. Een culinaire reis vertaald in gerechten, geuren en smaken gemaakt van pure producten en verschillende bereidingen.

Foodsharing

Foodsharing is Mediterraans genieten. Het leuke is dan ook dat je steeds 3 à 4 gerechtjes per tafel bestelt die je met elkaar kunt delen. Zo eet iedereen wat hij of zij lekker vindt! Nog meer honger? Dan bestel je gewoon een gerechtje erbij! En kun je zelf geen keuze maken, dan kun je je altijd nog laten verrassen door Tony’s foodsharing experience. TONY Kitchen Bar is te vinden aan de Heuvel 8.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen