Naast wandel4daagse ook zwem4daagse in Oosterhout

Foto: Recreatieoord de Warande

Naast de Oosterhoutse Avond4daagse wandelen, is er in onze stad ook een Zwem4daagse! Van maandag 18 juni tot en met vrijdag 22 juni 2018 organiseert Recreatieoord de Warande samen met O Z & P C de Warande en de KNZB weer de Oosterhoutse Zwem4daagse.

Verschillende afstanden

Van maandag 18 t/m vrijdag 22 juni staat recreatieoord De Warande in het teken van de Zwem4daagse. Je kunt iedere dat tussen 16.00 en 19.00 uur kiezen tussen de zwemafstanden: 250m, 500m of zelfs 1000m. Er kan op twee verschillende manieren worden deelgenomen aan de zwem4daagse, namelijk als groep of als individu. Alle individuele inschrijvingen zwemmen naar een mooie medaille terwijl een groep samen naar een mooie beker zwemt.

Meer informatie

Inschrijven als individu kost 5 euro per persoon. Inschrijven als groep/vereniging/bedrijf/gezin kost 20 euro (geen maximum aantal leden). Net als vorig jaar zal de medaille uitreiking plaatsvinden op de vrijdagavond 22 juni. Rond 19:00 uur kan iedereen zijn of haar welverdiende medaille ophalen en aansluitend (gratis) discozwemmen als afterparty. Geef je op via de onderstaande link:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen