Stille tocht voor verongelukte 16-jarige Oosterhoutse Dilan

Foto: Facebookpagina 'In Memory of Dilan Shikhou'

Afgelopen zaterdagmiddag is de 16 jarige Oosterhoutse Dilan Shikhou dodelijk verongelukt bij een ernstig verkeersongeval op de A59. Vrienden organiseren zondagavond een stille tocht vanaf het Dongemond College aan de Kempstraat in Made om hen te gedenken. Gevraagd wordt om zwart/witte kleding te dragen en je mooiste bloemen mee te nemen. De Stille Tocht vertrekt om 19.30 uur naar de Kievitstraat.

Facebook

Er is een speciaal Facebookevent aangemaakt met als titel ‘Stille tocht Dilan Shikhou’. Hierop staat de volgende uitnodiging: Lieve mensen, Familie, vrienden, kennissen en klasgenoten, Enorm heeft het ons hart geraakt, het overlijden van onze lieve vriend, klasgenoot, broeder Dilan Shikhou. Nooit verwacht en geheel onverwachts gebeurde het onmogelijke wat wij ooit hadden kunnen denken! Je was een vriendelijke leerling, lief voor alle mensen en begripvol naar iedereen in de sportschool. Ter ere aan de nagedachtenis van Dilan willen wij een stille tocht doen voor hem! Op zondagavond 17 Juni 2018 om 19:30 uur begin punt bij Dongemond College te Made aan de Kempsstraat, zullen wij allen een tocht houden naar de Kievitstraat waar onze lieve Dilan het leven liet. Op die plek houden wij een minuut stilte ter ere van hem! Ik vraag jullie om allemaal zwart/witte kleding te dragen uit respect en je mooiste bloemen mee te nemen om deze neer te leggen ter ere van Dilan. Deel dit bericht zoveel mogelijk en we zien jullie zondagavond op de Kempsstraat te Made bij het Dongemond College ! R.i.p lieve Dilan!

 

Reacties

article
33484
Afgelopen zaterdagmiddag is de 16 jarige Oosterhoutse Dilan Shikhou dodelijk verongelukt bij een ernstig verkeersongeval
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20180613/stille-tocht-verongelukte-16-jarige-oosterhoutse-dilan/
2018-06-13T06:29:30+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/06/13062811/Dilan-Zwartwit.jpg
Nieuws