Vermist 12-jarig meisje en haar 14-jarige vriend zijn weer terecht

Foto: Dickelbers [CC BY-SA 3.0]

Zondagmiddag werd een Burgernetbericht verzonden voor de vermissing van een 12-jarig meisje en haar 14-jarige vriend. De twee zijn twee dagen vermist geweest, maar ze zijn inmddels gevonden, zo lezen we op de twitteraccount van de Politie Roosendaal.

Roosendaal

De twee zijn zaterdag weggelopen uit een jeugdinstelling in Roosendaal, maar omdat een van de twee uit Oosterhout afkomstig is werd het Burgernetbericht dit weekend ook in onze stad gedeeld. De politie wil niet zeggen waar het tweetal zich heeft schuilgehouden, maar mogelijk dat ze in onze stad zijn geweest. Het tweetal wordt nu verhoord om er achter te komen wat er exact is gebeurd. De twee zijn overigens al vaker weggelopen uit jeugdinstellingen.

Foto’s

Op onze berichtgeving op Facebook vroegen diverse mensen om foto’s van het duo. De politie is echter altijd erg terughouden bij minderjarigen. Toch overwoog de politie om de namen en foto’s vrij te geven zodat iedereen mee kon zoeken naar het tweetal. Agenten hadden overigens wel steeds de beschikking over deze informatie. Op die manier werd het tweetal gevonden.

Begin je dag voortaan met het nieuws uit je eigen stad met onze gratis nieuwsbrief. KLIK HIER en geef je op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen