Traumahelikopter opgeroepen voor ongeval op de A27

Foto: archief

In de nacht van donderdag op vrijdag is een automobilist waarschijnlijk achterop een stilgevallen wagen gebotst op de snelweg A27 ter hoogte van de afrit Oosterhout/Dongen. Bij het ongeval raakten twee mensen gewond, waarvan waarvan 1 zwaargewond. De A27 is waarschijnlijk tot 8.00 uur afgesloten voor onderzoek.

Op de zijkant

De exacte oorzaak van het ongeval dat rond 3.00 uur heeft plaatsgevonden wordt op dit moment onderzocht. Waarschijnlijk is een automobilist bij een stilgevallen voertuig achterop gebotst. Door de klap kwamen een van de auto’s op de zijkant terecht. De hulpdiensten rukten massaal uit. Om 3.20 uur werd ook de Traumahelikopter opgeroepen om bijstand te verlenen. Bij het ongeval raakten twee personen gewond, waarvan een zwaargewond. Zij zijn beiden overgebracht naar het ziekenhuis.

A27 afgesloten

Door het onderzoek naar de oorzaak van het incident is de A27 van Oosterhout richting Hooipolder voorlopig afgesloten, zo laat Rijkswaterstaat weten via Twitter. Het onderzoek zal waarschijnlijk tegen 8.00 uur zijn afgerond.

https://twitter.com/RWSverkeersinfo/status/1022684916960714752

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen