Zaterdag alternatief zomercarnaval tijdens Caribische Dag

Foto: Kaais Zomercarnaval (foto: Harry van Aperloo)

In 2017 kon het Kaais Zomercarnaval na 6 succesvolle edities helaas niet doorgaan wegens tekort aan geld en vrijwilligers. Dit jaar is het Stichting de Gangmaokers samen met de gemeente gelukt om het Kaais Zomercarnaval terug te halen in een alternatieve vorm. Helaas zonder Grote Parade, maar wel met volop tropische muziek. Komende zaterdag 18 augustus is het van 14.00 tot 22.30 uur dus Caribische Dag in Oosterhout! 

Tropische sfeer en muziek

Tijdens de Caribische Dag op zaterdag 18 augustus zijn er optredens van diverse samba-, steel-, en brassbands. Met onder andere Battle of the Drums, salsaband Porque No en DJ Cliff met DJ Siki. Daarnaast zijn er ook weer volop Caribische producten te eten en te drinken. De Caribische Dag is op de Markt, Arendstraat, Heuvel, Slotpark en het Slotjesveld!

Geen Parade

Hoewel het een van de jaarlijkse hoogtepunten van het Kaais Zomercarnaval is, werd besloten om de Grote Parade dit jaar niet door te laten gaan. Ten eerste omdat dit flinke kosten met zich meebrengt, maar ook omdat op de korte termijn waarop alles moest worden geregeld niet de kwaliteit kon worden geboden die de bezoeker van het Kaais Zomercarnaval gewend is. Voor 2019 is het overigens wel de bedoeling om de oorspronkelijke Grote Parade weer door de Oosterhoutse straten te laten trekken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen