Oosterhout in beeld bij RTL Boulevard

Foto: Screenshot RTL Boulevard

In de uitzending van RTL Boulevard op RTL4 van vanavond werd uitgebreid stilgestaan bij de recente drugvangsten bij een transportbedrijf uit Oosterhout. Volgens Peter R. de Vries hoeven Oosterhouters zich voorlopig echter geen zorgen te maken voor wilde liquidaties in onze stad.

“Oosterhout is klein Colombia”

“Het kleine Oosterhout is veranderd in een soort klein Colombia.”, zo beweert misdaadjournalist Bram Endedijk tijdens de uitzending van RTL Boulevard naar aanleiding van de onderschepping van 7.500 kilo coke met een straatwaarde van 300 miljoen euro. De kilo’s drugs werden onderschept in containers met bananen in de Antwerpse haven. Containers die als eindbestemming Oosterhout hadden.

Liquidatiegolf?

“En waar criminelen honderden miljoenen euro’s aan coke verliezen, wordt wraak verwacht.” volgens RTL Boulevard. Zo zien we de laatste tijd een ware geweldsgolf in Amsterdam door de daar woedende drugsoorlog. Maar misdaadverslaggever Peter R. de Vries stelt ons gerust dat we hoeven niet bang te zijn dat er willekeurige mensen in Oosterhout iets wordt aangedaan door Colombiaanse drugsbendes.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen