Berengoede actie levert 1.324,85 euro op voor Alzheimer Nederland

Foto: Beren Oosterhout

Afgelopen vrijdag was het Wereld Alzheimer Dag. Ondernemer Erik Oomes heeft deze ziekte helaas van dichtbij mee moeten maken. Hij wil er mede voor zorgen met de rest van Oosterhout dat deze erge ziekte andere families bespaard gaat blijven. Daarom zijn Fabiënne Huisman en hij samen begonnen aan de actie ‘Oosterhout loopt voor een Alzheimervrije generatie’.

Eten voor het goede doel

Iedereen die afgelopen vrijdag bij Restaurant De Beren op de Markt is gaan eten heeft een steentje bijgedragen aan de actie. Die dag is namelijk 10% van de dagomzet afgeroomd voor de actie ‘Oosterhout loopt voor een Alzheimervrije generatie’. Daarnaast werd alle fooi door de medewerkers aan dit goede doel geschonken en heeft eigenaar Erik Oomes beloofd om die fooienpot te verdubbelen. Het totaalbedrag werd zaterdagavond bekendgemaakt: maar liefst 1.324,85 euro wordt toegevoegd aan het bedrag voor deze actie voor Alzheimer Nederland.

KLIK HIER voor de video over de bekendmaking

Oosterhout loopt voor Alzheimer

Op 7 oktober lopen diverse Oosterhouters mee met de Singelloop in Breda. Fabiënne Huisman en Erik Oomes proberen minimaal 15.000 euro op te halen voor Alzheimer Nederland onder de naam ‘Oosterhout loopt voor een Alzheimervrije generatie’. Zij verzorgen beiden ieder weekend een blog op Oosterhout Nieuws over hun ups en downs in de aanloop naar hun Singelloop.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen