Oosterhouts restaurant wederom in de Top 100 volgens restaurantgids Lekker

Patricia en Bram Helleman
Patricia en Bram Helleman
Foto: Restaurant Zout & Citroen

Vandaag werd de Lekker Top 100 bekendgemaakt. Ook dit jaar staat er weer een Oosterhouts restaurant in deze prestigieuze lijst van de 100 beste restaurants in Nederland volgens de objectieve en onafhankelijke restaurantgids Lekker.

Plaatsje omhoog

Het is restaurant Zout & Citroen wederom gelukt een plaatsje in de Top 100 van Beste Restaurants volgens restaurangids Lekker te bereiken. En dit jaar is Zout & Citroen zelfs een plaatsje gestegen ten opzichte van vorig jaar. Nu staat het restaurant aan de Ridderstraat op plaats 82. Een hele knappe prestatie! De lijst wordt aangevoerd door InterScaldis uit Kruiningen, die net zoals vorig jaar stuivertje wisselt met De Librije in Zwolle.

Onafhankelijke restaurantgids

Lekker is een objectieve en onafhankelijke restaurantgids. Zij hebben geen belangen in de restaurantwereld en zijn niet betrokken bij horeca­organisaties. De Top 100 is ook dit jaar weer samengesteld uit de kritische rapportages van 55 professionele rapporteurs. Doorgewinterde proevers, met vaak een achtergrond in de horeca of wijnwereld. Kritische eters die zich met de eisen van de lezers van Lekker kunnen identificeren. Voor alle rapporteurs geldt dat ze niet hoeven te leven van hun werkzaamheden voor Lekker. Bovendien werken ze te allen tijde anoniem: ze maken geen notities aan tafel, rekenen gewoon af en schrijven thuis een uitgebreid rapport.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen