Zorg- en welzijnproject Animo genomineerd voor Transformatie Trofee

Foto: Foto: CC0 Creative Commons / Sabine van Erp

Surplus Welzijn is met het Zorg- en welzijnproject Animo genomineerd voor de Transformatie Trofee die woensdag 28 november wordt uitgereikt in Utrecht. De andere genomineerden zijn Libertas Leiden en WijZijn Traverse Groep Roosendaal.

Animo

Animo is een samenwerkingsverband tussen Surplus Welzijn Oosterhout, Amphia Ziekenhuis, Zorroo Huisartsengroep, GGD-West Brabant en de Gemeente Oosterhout. De programma’s van Animo zijn gericht op (specifieke) groepen bewoners van Oosterhout om hen te helpen regie te nemen over hun (positieve) gezondheid, en te ondersteunen bij het vergroten ervan. Animo is met de aanpak koploper van de transformatie binnen de vijf organisaties: met hun programma’s willen ze goede voorbeelden geven en bewijzen dat de focus op samenwerken, preventie, en positieve gezondheid werkt!

Jury

De vakjury bestaat uit Onno de Zwart, directeur Welzijn, Zorg en Jeugdhulp gemeente Rotterdam, Melanie Berends Vermaak, bestuurslid LSA en zelfstandig opbouwwerker sociaal domein, Sjef van der Klein, Sociaal Werker van het jaar 2018 en werkzaam bij ContourdeTwern (Tilburg), Suzan van der Pas, lector Sociale Innovatie en Ondernemerschap (Hogeschool Leiden) en Lex Staal, directeur Sociaal Werk Nederland.

Transformatie Trofee

De Transformatie Trofee wordt uitgereikt op 28 november op de ledenmiddag van Sociaal Werk Nederland. De prijs gaat naar de organisatie die voorop loopt met concrete vernieuwing in de ondersteuning van kwetsbare bewoners en buurten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden