Robbe en Geerts stijgen in landelijke Top 100 Intermediairbedrijven

Een trotse Paul Robbe en Tomas Geerts
Een trotse Paul Robbe en Tomas Geerts
Foto: Robbe Financiële Raadgevers

Ook dit jaar staan er weer twee Oosterhoutse ondernemingen in de landelijke lijst met Top 100 van Intermediairbedrijven van Assurantie Magazine.

Allebei gestegen!

Am (AssurantieMagazine) stelt de Top 100 jaarlijks op en kijkt daarbij naar de omzet van de intermediairbedrijven. In die Top 100 kwamen vorig jaar twee Oosterhoutse bedrijven binnen, die dit jaar allebei weer flink gestegen zijn in hun notering. Robbe Financiële Raadgevers is van plaats 95 gestegen naar plaats 87 en Geerts Financiële Dienstverleners is gestegen van plaats 100 naar plaats 93. Dit jaar is de AON Groep Nederland de grootste, gevolgd door de Rabobank op 2 en Marsh op 3. Opvallende stijger is ASR Distribution & Service die van plaats 26 naar plaats 4 steeg,

“Groei is geen doel op zich”

Paul Robbe van Robbe Financiële Raadgevers laat aan Oosterhout Nieuws weten erg blij te zijn met deze topnotering: “Het is een geweldige eer om wederom in deze top 100 opgenomen te zijn, en dit jaar zelfs 8 plaatsen hoger dan vorig jaar. Voor ons kantoor is groei echter niet de belangrijkste maatstaf. Wij willen niet per se elk jaar groter worden, maar wel elke dag beter in het volledig ontzorgen van onze klanten. En dan is het wel belangrijk om groot genoeg te zijn om op elk vakgebied specialisten in huis te hebben die de benodigde kwaliteit kunnen leveren.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen