Ieder decemberweekend gratis parkeren in de Forvm Parking

Ingang Forvm Parking
Foto: Robbe Financiële Raadgevers

In de dure decembermaand kerstinkopen doen in de Oosterhoutse binnenstad? Parkeren kan deze maand in het weekend gratis in de Forvm Parking aan het Bouwlingplein. 

Ruimte voor 120 auto’s

Een beetje verscholen ligt de ingang van de Forvm Parking aan het Bouwlingplein, zo tussen het Forvm Financieel Centrum en appartementencomplex De Regentes. De parkeergarage bestaat uit 120 parkeerplaatsen over twee verdiepingen en beschikt over twee oplaadpunten voor elektrische auto’s. Door de week parkeren hier met name klanten en medewerkers van Robbe Financiële Raadgevers en de andere bedrijven die in het Forvm Financieel Centrum zijn gevestigd.

Steuntje in de rug

“Het winkelend publiek mag uiteraard ook gebruikmaken van deze parkeergarage”, zegt Paul Robbe van Robbe Financiële Raadgevers. “Omdat de decembermaand al duur genoeg is, is parkeren in de Forvm Parking deze maand in de weekenden gratis. Een klein steuntje in de rug, ook voor de Oosterhoutse middenstand, tijdens het doen van de kerstinkopen.”

Geen parkeerkaartjes

De Forvm Parking werkt niet met parkeerkaartjes. In- en uitrijden gaat met een bankpas. De slagboom gaat open na het invoeren van een bankpas. Om de parkeergarage te verlaten moet diezelfde bankpas worden ingevoerd. “Uiteraard wordt er tijdens de weekenden in december niets afgeschreven”, verzekert Robbe. ’s Avonds is de Forvm Parking afgesloten door een hek. “Dat hekwerk is te openen met de bankpas waarmee iemand de garage is ingereden. Hiervoor zit in de muur naast de uitrit een kaartlezer. Na het invoeren van de bankpas gaat het hek automatisch open.” Het gratis parkeren geldt in de maand december van vrijdagavond 18.00 uur tot zondagavond 24.00 uur.

Reacties

article
38533
Ieder decemberweekend gratis parkeren in de Forvm Parking
In de dure decembermaand kerstinkopen doen in de Oosterhoutse binnenstad? Parkeren kan deze maand in
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20181212/gratis-parkeren-forvm-parking/
2018-12-12T06:24:46+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/12/12062056/Forum-Parking-NW.jpg
Nieuws, Zakelijk