Nieuwste videoclip Famke Louise en Ronnie Flex opgenomen in Oosteind

Foto: Screenshot Youtube

Afgelopen zondag was het tuincentrum AVRI in Oosteind het decor van de nieuwste videoclip van Famke Louise en Ronnie Flex voor het kerstnummer ‘Alleen door jou’. Hieronder kun je het eindresultaat zien.

Ongepast?

De videoclip van het speciale Kerstnummer ‘Alleen door jou’ werd op de eerste dag al meer dan een half miljoen keer bekeken. In de eerste shots van de clip is Famke Louise in een rood lingeriesetje te zien. Later zien we een duo met bivakmutsen op de kerstman overvallen. En tegen het einde van de clip is er een food-fight met Gerard Joling te zien. In de reacties op de videoclip op Youtube lezen we vooral dat mensen diverse shots in de nieuwe clip ongepast vinden. Het zou een fout voorbeeld zijn omdat er ook veel kinderen fan zijn van Famke Louise en Ronnie Flex.

Relatie

Ook wordt er volop gespeculeerd of het duo nu wel of geen relatie heeft. Eerder werd al bekend dat Ronnie Flex vader wordt in 2019. Hij heeft de 24-jarige Haagse DJ Wafae Kefi zwanger gemaakt, maar heeft verder geen relatie met haar. In de onderstaande videoclip geven Famke Louise en Ronnie Flex elkaar wel een zoen, maar echt duidelijkheid over hun relatie wordt niet gegeven. Famke Louise gaf vrijdagavond in RTL Late Night uitsluitsel. Ze zijn inderdaad een setje, maar voorlopig gaan ze nog niet gaan samenwonen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen