Wosterhouter van het Jaar 2018 en de winnaar is…

Foto: Oosterhout Nieuws

De afgelopen weken hebben de Oosterhouters mogen stemmen op hun favoriete kandidaat voor de felbegeerde titel Wosterhouter van het Jaar. De winnaar komt in een rijtje met onder andere DJ TRWD en Erik Oomes.

Nomineren

Ook dit jaar mochten alle Oosterhouters een nominatie indienen door te mailen naar Ook van Wosterhout of Oosterhout Nieuws. Hier kwamen vijf genomineerden uit: Casper van Aggelen, Marcel Fränzel, Nellie Heemskerk, Hans van Vugt en Joost Roovers. Zij werden het vaakst genoemd door de inzenders.

Op naar de (online) stembus!

Het bijzondere aan de verkiezing ‘Wosterhouter van het Jaar’ is dat de uiteindelijke winnaar of winnares niet door een jury uitgekozen werd maar door de Oosterhouters zelf. De lezers van Oosterhout Nieuws en Ook van Wosterhout hebben de afgelopen dagen massaal gestemd. Nadat de jury de dubbele en ongeldige stemmen eruit gefilterd heeft werden de percentages berekend.

En de winnaar is…

De winnaar is Joost Roovers! Met 27,6 procent van de stemmen mag de goedlachse vlogkoning en uitgaansveteraan niet klagen. De stemmers noemen hem een vlogger die werkelijk alles vast legt en de stad Oosterhout zelf goed in het daglicht zet. Joost is online overigens ook wel bekend als Josiasse of Joosterhouter. Joost, gefeliciteerd en de prijs komt (op een onverwachts moment) jouw kant op!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen