Kletscafé: Waarom stemmen voor de provinciale verkiezingen?

Foto: rheden.nieuws.nl

Weet jij waarom je moet stemmen de komende provinciale verkiezingen? Wij ook niet! Daarom heeft de organisatie van het Kletscafé twee lijsttrekkers voor Provinciale Staten van Brabant uitgenodigd om het te vertellen. Zondagmiddag 17 februari tussen 13.00 en 15.00 uur in de foyer van De Bussel. Entree is gratis.

Waar gaat het over?

Annemarie Spierings van D66 en Marianne van de Sloot van het CDA. Zij gaan in debat over inhoudelijke thema’s maar laten ons ook weten waar de provincie over gaat en waarom stemmen wel degelijk belangrijk is. Verder dit Kletscafé: een ondernemer die wel een hele interessante carrière move maakt, van brood naar siervissen en nog een aantal interessante spelers rond de binnenstad. Welke kant gaan we op als het gaat om winkelen en de stad? En de nieuwe vaste columnist Ronald Vermeulen evalueert op geheel eigen wijze het Kletscafé.

Leiders van de stad

Ook komen nog Mienus XIV en onze andere stadsvertegenwoordiger burgemeester Mark Buijs aan het woord. Kortom; het beloofd een leerzame en gezellige middag te worden. De presentatie is in handen van Martine Huijbregts en René van Bijnen. Gastpresentator is Marleen Helsloot, fractievoorzitter van D66 Oosterhout. Theo van Drunen laat nog een paar liedjes horen dus gezelligheid gegarandeerd! De eerste kop koffie is gratis!

Reacties

article
39983
Kletscafé: Waarom stemmen voor de provinciale verkiezingen?
Weet jij waarom je moet stemmen de komende provinciale verkiezingen? Wij ook niet! Daarom heeft
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20190207/kletcafe-waarom-stemmen-provinciale-verkiezingen/
2019-02-07T13:15:32+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/02/07072512/stemmen-verkiezingen.jpg
Foyer De Bussel, Kletscafe, Marleen Helsloot, Martine Huijbregts, Provinciale Staten, René van Bijnen, verkiezing
Agenda, Nieuws