Aldi opent nieuwe winkel aan de Zandheuvel op korte termijn

Foto: Pixabay.com

Sinds vanmorgen staan de winkelwagentjes klaar bij de nieuwe vestiging van de Aldi Supermarkt aan de Zandheuvel. Aldi heeft aan Oosterhout Nieuws bevestigd dat de nieuwe winkel woensdag haar deuren zal openen voor publiek.

Veel weerstand

Omwonenden van de voormalige Boerenbond vrezen voor overlast nu de populaire discountsupermarkt haar tweede Oosterhoutse vestiging aan de Zandheuvel op korte termijn opent. Zo vragen zij zich af of er voldoende parkeergelegenheid bij de winkel is. Ook wordt er gevreesd voor het dichtslibben van de Abdis van Thornstraat, met name op zaterdag. Helaas kunnen zij weinig anders doen dan afwachten wat er gaat gebeuren, aangezien er een detailhandelsfunctie voor dit gebouw is aangewezen.

Tweede Aldi

Voor de Aldi is de nieuwe winkel aan de Zandheuvel de tweede vestiging in Oosterhout worden. Zij hebben al een winkel aan de Patrijslaan. Eerder was er ook een winkel aan de Loevensteinlaan in de wijk Slotjes-Midden, maar vrij snel na de opening van de winkel aan de Patrijslaan werd die gesloten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen