Kluis gestolen bij Kinderboerderij na ’topweekend’

Foto: MEK Oosterhout

Tussen zondag 17.30 en maandag 8.30 uur is de kluis van het Milieu Educatief Centrum en Kinderboerderij (MEK) aan de Veerseweg gestolen. En dat net nadat zij een topweekend hadden gehad wegens Lammetjes Kijkdagen en het lekkere weer!

Waarom?!

Op hun Facebookpagina staat het trieste verhaal verwoord door een van de ruim 80 vrijwilligers: “Waarom? Dat is de grote vraag die het MEK bezighoudt! We hebben er met zijn allen zo hard voor gewerkt en dan wordt zondagnacht onze kluis gestolen. En dat net nadat we een top weekend achter de rug hebben tijdens de Lammetjes Kijkdagen, waarbij de vele, vele bezoekers enorm hebben genoten. Dan is het wel erg zuur om zo de week te moeten beginnen!”

Jouw hulp is welkom!

Wil jij het MEK helpen om deze klap te boven te komen? FinanciĆ«le ondersteuning kan via een donatie in het spaarvarken in het MEK aan de Veerseweg of via NL06 INGB 0005 7168 98 t.n.v. Stichting Milieu Educatie en Kinderboerderij. Hulp in de vorm van bijvoorbeeld beveiligingsmaterialen of andere donaties in natura kunnen aangeboden worden via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen