Crowdfunding voor bestolen MEK doorslaand succes

Foto: MEK Oosterhout

Donderdagmorgen om 7.30 uur staat de teller op een bedrag van 4.525 euro, bijeengebracht door 267 donaties. En je kunt nog steeds blijven doneren voor behoud en onderhoud van de Kinderboerderij!

Kluis gestolen

Afgelopen weekend werd tussen zondag 17.30 en maandag 8.30 uur de kluis van het Milieu Educatief Centrum en Kinderboerderij (MEK) aan de Veerseweg gestolen. En dat net nadat zij een topweekend hadden gehad wegens Lammetjes Kijkdagen en het lekkere weer! Dit geld was bedoeld voor onderhoud van de dieren en het MEK terrein zelf. De verontwaardigingen in Oosterhout over deze laffe diefstal zijn groot. Ook op onze Facebookpagina stroomden de steunbetuigingen voor de ruim 80 vrijwilligers van het MEK binnen. Martijn van Herwaarden besloot daarop een online crowdfunding actie te beginnen om het MEK weer een steuntje in de rug te geven.

Crowdfunding actie

Het doel van de actie van Martijn had hij gezet op 3.000 euro. Dat bedrag was zo al bij elkaar gehaald. Daarop verhoogde hij het streefbedrag van 4.500 euro en inmiddels is ook dat bedrag gehaald. Martijn: “Laat je er niet van weerhouden alsnog te doneren. Het streefbedrag was een schatting ofwel stiekeme hoop wat wellicht gerealiseerd zou kunnen worden. Dat dit doel zo snel behaald is toont aan dat de liefde voor het MEK enkel groter is dan verwacht. Mijn verzoek is dan ook nogmaals, blijf doneren en help mee!” Je donatie komt via de onderstaande link direct binnen op de bankrekening van stichting kinderboerderij het MEK.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen