Cash voor je club of vereniging in winkelcentrum Arendshof

Foto: Winkelcentrum Arendshof

Krijgen jullie als club of vereniging ook steeds minder subsidie? Kunnen jullie daarom een beetje financiële steun goed gebruiken? Kom dan naar de informatieavond op donderdag 20 juni om 18.00 uur bij Brasserie ’t Arendsnest in winkelcentrum Arendshof. Daar krijg je alle ins en outs te horen over de actie die Arendshof speciaal voor het steunen van verenigingen heeft opgezet.

Speciale actiemunten

Tien verenigingen kunnen meedoen aan deze actie. Zij kunnen, dankzij de voorkeur van de winkelende consument, geld binnenhalen. Want voor iedere € 5,- die een consument tijdens de actieperiode bij de winkels in winkelcentrum Arendshof besteedt, krijgt deze een Arendshof munt. De munten (met een maximum van tien munten per besteding) kunnen tijdens de actieperiode in de inleverdisplay van de favoriete vereniging worden gestopt.

10.000 euro te verdelen

De inleverdisplays staan opgesteld in het winkelcentrum op het HEMA-plein. Hoe meer munten jouw vereniging uiteindelijk ontvangt, des te meer sponsorgeld zij verdient; in totaal is er maar liefst 10.000 euro te verdelen. Zeer de moeite waard dus om je favoriete vereniging te steunen en je Arendshof munten te doneren. De actie start op zaterdag 5 oktober en eindigt op zaterdag 16 november 2019.

Meld jouw vereniging nu aan!

Wil je meer weten over deze actie? Meld je vereniging dan aan voor de informatieavond op donderdag 20 juni a.s. om 18.00 uur bij Brasserie ‘t Arendsnest in het winkelcentrum. Aanmelden kan t/m maandag 27 mei via onderstaande website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden