Openluchtspelgroep speelt zes keer ‘Hoe Peer een poes werd’

Foto: Openluchttheater

Op 14, 15, 21, 22, 28, en 29 juni kun je weer genieten van een stuk van de Openluchtspelgroep. Dit jaar spelen zij ‘Hoe Peer een poes werd’. Entree 13 euro per persoon.

‘Hoe Peer een poes werd’

Een eiland. Een oude man, alleen. Een jongen – met een opgezette poes – die wegloopt. Nee; op zoek gaat. Mensen, vrouwen, een moeder, vaders, een dochter. Een man, een vriendin. Ook alleen…? Ongewild…? Of…? Dit zijn de ingrediënten van het stuk ‘Hoe Peer een poes werd’ dat wordt geregisseerd door Hidde Brouwer. Een jongen gaat op zoek naar zijn roots, maar hij wordt door de weersomstandigheden gedwongen te blijven waar hij is.

Bijzondere setting

Gebruik makend van de bijzondere setting van het rustieke openluchttheater aan het Paterserf in de wijk Oosterheide belooft deze voorstelling een ware belevenis voor de toeschouwers te worden. De voorstellingen staan ingepland op 14, 15, 21, 22, 28, en 29 juni om 21.15 uur in het Openluchttheater aan het Paterserf (achter het Oelbertgymnasium). Kaarten zijn voor 13 euro te koop aan de kassa, bij de VVV in De Bussel. Kaarten kunnen ook gereserveerd worden via de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden