Antoniushuis ‘De Vinder’ ook open tijdens de vakantietijd

Foto: Wiljan van der Zanden

Antoniushuis ‘De Vinder’ naast de gesloten Sint-Antoniuskerk aan de Sint Vincentiusstraat 113A is het hele jaar, dus ook tijdens de vakantiemaanden, ‘een plek van samenkomen’.

Plek van samenkomen

In die vakantiemaanden juli en augustus is het voor ouderen, alleenstaanden of mensen die niet op vakantie gaan of kunnen een “stille” tijd. In juli en augustus is bij hen de eenzaamheid sterker voelbaar. De kinderen of andere familieleden gaan met vakantie. Op veel plekken waar ze in contact komen met anderen worden in juli en augustus de activiteiten op een laag pitje gezet. Maar Antoniushuis ‘De Vinder’ gelegen naast de gesloten Sint-Antoniuskerk is het hele jaar, dus ook tijdens de vakantiemaanden, ‘een plek van samenkomen’.

Kop koffie met een koekje

Inloophuis ‘De Vinder’ is ook in juli en augustus te bezoeken op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Ook elke derde zondag in juli en augustus is het Inloophuis van 14.00 tot 16.30 uur geopend. Je kunt ook gewoon langskomen om aan de aanwezige gastvrouwen en -heer uw vraag voor te leggen. In de woonkamer van het Antoniushuis bent u elke werkdag welkom voor een kopje koffie of thee met een koekje of om gewoon een praatje te maken.

Ook gewoon vieringen

De vieringen in de Antoniuskerkzaal gaan ook tijdens de grote vakantie gewoon door zoals je dat gewend bent: op dinsdag om 18.30 uur en op donderdag om 9.30 uur. Na de viering, zowel op dinsdag als op donderdag word je in de gelegenheid gesteld om een gratis kopje koffie of thee te gebruiken en na te praten in een gezellige omgeving. Antoniushuis ‘De Vinder’ is ook in de vakantietijd een plek waar het goed samenkomen is. De vrijwilligers van de Sint-Antonius staan voor je klaar. De gehele vakantietijd. Iedereen is van harte welkom!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden