Deuren van Inloophuis Poppy’s weer open op nieuwe locatie

Foto: Inloophuis Poppy's

Pal naast het beeld van Mooie Keetje vind je het nieuwe pand van Inloophuis Poppy’s aan de Mathildastraat 69, op de hoek met de Leijsenhoek.

Nieuw en toch herkenbaar

Slechts een paar deuren verder dan het oude pand, maar meteen veel herkenbaarder. Sinds 1 juli is Inloophuis Poppy’s verhuis naar de Mathildastraat 69. De voorgevel van het nieuwe pand is meteen te herkennen aan het warme geel met het logo van de rode klaproos, waar het Inloophuis naar genoemd is.

Volop activiteiten

De kreet “Dé ontmoetingsplek voor iedereen die geraakt is door kanker”, inmiddels een begrip in Oosterhout. Op deze nieuwe locatie zijn gasten als vanouds welkom voor inloop, ontmoeting en activiteiten.”We gaan weer vol vuur van start”, vertelt coördinator Hanneke van der Bom. “Onze openingstijden zijn maandag 13.30 – 16.00 uur, dinsdag en donderdag van 10.00 – 12.00 en 13.30 – 16.00 uur. Activiteiten vinden plaats op verschillende tijden.”

Help mee met een paar klikken

Poppy’s doet ook mee met de Actie Warm Hart 2019 van de KRO-NCRV. Als één van de goede doelen die bijdragen aan een warme, zorgzame samenleving, maakt de Oosterhoutse stichting kans op een mooi geldbedrag. Het Inloophuis ontvangt geen structurele subsidie, dus strijden zij extra hard voor dit steuntje in de rug. Klik op de onderstaande link en vergeet niet op de knop ‘stem’ te drukken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden