Pooyé staat in de finale van de Nationale Haringtest

Foto: Pooyé Vis aan de Markt

Visspeciaalzaak Pooyé Vis aan de Markt heeft de finale bereikt van de Nationale Haringtest. Op de Visbeurs op 7 oktober in Spakenburg zal blijken of de beste haring van Nederland uit Oosterhout komt!

Consumentenronde

Ook dit jaar wordt de Nationale Haringtest weer georganiseerd. Dit is een wedstrijd voor alle visspecialisten, zowel uit de gevestigde als de ambulante handel. De wedstrijd bestaat uit twee ronden. In de eerste ronde kon je als consument jouw favoriete visspeciaalzaak nomineren. Inmiddels is die ronde achter de rug en de beste zes per provincie, waaronder Pooyé, zijn door naar de landelijke finale.

Finaleronde

In de finale wordt bij de finalisten in samenwerking met een ISO-gecertificeerd onderzoeksbureau een heel uitgebreide enquête afgenomen. Ook hier is niet een vakjury, maar een consumentenpanel aan zet. De visspecialist met het hoogste gemiddelde cijfer mag zichzelf winnaar van de Nationale Haringtest 2019 noemen.

Nog even wachten…

Voor de definitieve uitlag moeten we nog wel even wachten. Tijdens de Visbeurs in Spakenburg op 7 oktober worden de winnaars bekendgemaakt. In de provinciale finale neemt Pooyé het onder andere op tegen De Visscher Visspecialiteiten in Oss en Vishandel Noordzee in Breda. Kijk voor meer informatie op de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden