Zinderende Zomeravond met Simone Eversdijk op FloraliaPark

Foto: Screenshot Youtube

FloraliaPark presenteert op woensdag 14 augustus de Zinderende Zomeravond met Simone Eversdijk. Zij treedt op op vanaf 18.00 uur en de entree is gratis. Je vindt het FloraliaPark aan de Beneluxweg 63.

Simone Eversdijk

Simone Eversdijk uit het Brabantse Zevenbergen is een zangeres en songwriter, met een krachtige en warme sound. Haar muziekstijl kan worden omschreven als (Nederlandstalige) popmuziek met een “boodschap”. In korte tijd is Simone er dan ook in geslaagd een zeer breed publiek aan te spreken.

Dijk van een stem

Met haar eigen singles en knallende covers staat ze inmiddels door heel Nederland voor haar optredens. Door haar spontane en open persoonlijk en een dijk van een stem is ze zeer geliefd bij haar publiek. Geen muziekstijl is haar vreemd of het nu Nederlands of Engels, ingetogen of spetterend is, van mooie ballads tot dance, ze weet de juiste snaar te raken bij elke gelegenheid.

Feestzangeres

Eerder dit jaar schopte zij het tot de 4e plaats in de zangwedstrijd ‘Beste feestzanger van Nederland’ van hét feestcafé van Nederland; De Après Skihut in Rotterdam. Geen muziekstijl is haar vreemd of het nu ingetogen of spetterend is, van mooie ballads tot dance, ze heeft het allemaal in huis. Simone Eversdijk is geen onbekende voor het FloraliaPark, want vorig jaar stond ze hier ook. Simone staat garant voor een onvergetelijk, energiek en origineel optreden!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden