Jeugdhofkapel zoekt enthousiaste nieuwe leden

Foto: Jeugdhofkapel 'De Smulnarren'

Carnaval lijkt nog heel ver weg, maar Jeugdhofkapel ‘De Smulnarren’ is toch al op zoek naar enthousiaste nieuwe leden om hun toekomst veilig te stellen.

Instrument leren spelen

Vind jij het leuk vinden om in de toekomst met de Jeugdhofkapel mee te spelen? En ben je zo rond de 10/11 jaar of iets ouder en wil jij trompet, trombone of bariton leren spelen? Ga dan zeker een keertje kijken tijdens een repetitie van de Jeugdhofkapel!  En als je al kunt spelen, speel dan een repetitie mee! Jeugdhofkapel de Smulnarren is een energieke band met een uitgebreid repertoire van de Blues Brothers tot The Beatles. Met feestmuziek, soul, jazz, brass en popmuziek geven ze overal in Brabant geweldige optredens! Maar niet alleen met carnaval speelt de Jeugdhofkapel. Buiten carnaval hebben ze namelijk ook verschillende optredens, verspreid over het hele jaar.

Iets voor jou?

Is meespelen bij Jeugdhofkapel ‘De Smulnarren’ iets voor jou en ben je rond de 10/11 jaar of ouder? Mail dan naar Clasina en Nick op [email protected] voor meer informatie. Een instrument om uit te proberen kan geleend worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen