Ndlovu Youth Choir doorgedrongen tot finale America’s Got Talent

Ndlovu Youth Choir
Ndlovu Youth Choir
Foto: Getty Images

Het Ndlovu Youth Choir dat wordt gesteund door de Oosterhoutse Rens Joosen Foundation is doorgedrongen tot de finale van America’s Got Talent! Op 6 oktober treden ze twee maal op in Theater de Bussel.

America’s Got Talent

Een trotse Arno Meulendijks van de Rens Joosen Foundation: “Ons koor heeft de finale gehaald van America’s Got Talent!”. Hij doelt op het Ndlovu Youth Choir dat door de Oosterhoutse stichting wordt gesponsord. Arno: “Het koor is doorgedrongen tot de grote finale van de Amerikaanse talentenjacht nadat ze tijdens de semi-finals op geweldige wijze het lied ‘Higher Love’ van Steve Winwood ten gehore brachten.” In de link onderaan dit artikel kun je dit optreden nog eens rustig terugkijken. “En dat wereldberoemde koor komt in oktober twee concerten geven in Theater de Bussel!” De afgelopen jaren is het Afrikaanse koor al twee keer eerder in Oosterhout geweest en op 6 oktober geven zij om 15.30 en 19.30 uur een optreden in Theater de Bussel. Kaarten kosten 22,50 euro per persoon en zijn via de link onderaan dit artikel direct te bestellen.

Ndlovu Youth Choir

Het professionele Ndlovu Youth Choir is in 2008 opgericht voor talentvolle kinderen met een problematische achtergrond. Het Ndlovu Youth Choir is een artistiek programma waarbij jongeren direct werken aan weerbaarheid, zelfontplooiing en hun eigenwaarde. Door middel van zang en dans leven ze zich uit en kunnen ze hun zorgen voor even vergeten. Het koor geeft deze jongeren een richting en leert hen dat ze wél iets goed kunnen: zingen! De discipline van het Ndlovu Youth Choir zet hen weer op de rit en geeft hen een toekomstperspectief. Zo is de échte impact dat alle jongeren hun school afmaken en er geen tienerzwangerschappen voorkomen onder de meisjes in het koor. Zij zijn inmiddels wereldwijd bekend en worden financieel gesteund door de Oosterhoutse Rens Joosen Foundation.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen