Worden we ook in Oosterhout bezocht door buitenaardse wezens?

Foto: CC0 Creative Commons / Pawel86

Sinds 2011 worden er regelmatig melding gedaan van een UFO boven Oosterhout. Worden we bezocht door buitenaardse wezens?

Buitenaards leven?

De afgelopen periode laaide de discussie weer op over het wel of niet bestaan van UFO’s en buitenaards leven. De commotie ontstond nadat twee tieners werden opgepakt bij Area 51 in de Amerikaanse staat Nevada. Op dit zwaar bewaakte legerterrein zou het Amerikaanse leger resten van vliegende schotels bewaren. Ook zijn er beelden van de Amerikaanse marine zijn opgedoken uit 2015 waarop authentieke beelden van UFO’s te zien zouden zijn.

Ook diverse Oosterhoutse meldingen

Op de website ufomeldpunt.nl van UFO Meldpunt Nederland worden sinds 2011 meldingen bijgehouden van vreemde vliegende objecten in ons land. Zo zijn er de afgelopen 8 jaar al ruim 7.700 meldingen gedaan. De provincie Noord-Brabant staat op nummer 4 van de provincies met de 915 Ufomeldingen. In de provincies Zuid-Holland (1.316), Noord-Holland (1.057) en Gelderland (923) werden meer meldingen gedaan. Ook boven Oosterhout zijn er diverse UFO’s waargenomen volgens UFO Meldpunt Nederland. Zij telden 27 meldingen in onze gemeente sinds het begin van hun online meldpunt in 2011. Ook dit jaar nog: 2 maal in februari en 1 maal in mei. Dat waren sowieso maanden waarin ook landelijk meer meldingen van UFO’s werden gedaan bij het meldpunt.

UFO

Een UFO is een Unidentified Flying Object, de Engelstalige benaming voor ongeïdentificeerd vliegend voorwerp, waarmee elk in de lucht waargenomen fenomeen wordt bedoeld waarvan de aard niet kan worden vastgesteld. De meeste UFO’s blijken later normale natuurverschijnselen of kunstlicht zoals lampen te zijn. Maar van sommigen kan de identiteit niet worden vastgesteld. Wordt Oosterhout dan wellicht toch bezocht door buitenaardse wezens?

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden