Wederom lachen geblazen met Oosterhout Lacht in De Schelleboom!

Foto: De Schelleboom

Op 13 oktober keert Saïd El Hassnaou voor het vierde seizoen met Stand up Comedy tijdens Oosterhout Lacht naar De Schelleboom.

Stand Up Comedy

Geen theaterseizoen zonder Stand Up Comedy in De Schelleboom. Voor het vierde seizoen keert Saïd El Hassnaoui terug naar De Schelleboom. Elke editie wachten je 6 comedians op om je een bulderlach te bezorgen. Zo ook op 13 oktober! Een microfoon, grappen in razend tempo en het publiek door aanstormend en gevestigd talent. Met deze ingrediënten bezorgen comedians en je een geweldige middag. MC Westsaïd praat de middag aan elkaar. Met zijn hoge energie houdt hij het publiek met gemak in zijn ban.

Let op je lachspieren!

De comedians die u gaan vermaken komen nieuw materiaal testen, of juist hun bestaande materiaal extra testen. Jij bent de graadmeter. Vind je een grap niet leuk? Niet lachen dan. Wel grappig? Dan mag je ze met een luidkeelse lach en een applaus belonen! Elke editie sluit af met een headliner. Een comedian (m/v) die zijn/haar sporen dik verdiend heeft in de wereld van Stand Up. Je kent misschien niet altijd de naam van de headliner, maar de kans dat u ooit een grap van hen heeft gehoord is zeker aanwezig. Waarschuwing: de lachspieren gaan verzuren!

Meer informatie

Oosterhout Lacht op zondag 13 oktober, aanvang 14.00 uur.Entree 10 euro per persoon inclusief koffie/thee vooraf en een drankje in de pauze of na de voorstelling. Bestellen kan telefonisch op 0162-437165 of via de onderstaande link.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden