Ook dit jaar kan er weer geschaatst worden op de Markt

31 okt 2019, 14:28 Nieuws
ijsmarkt
Van 7 december t/m 5 januari kan er weer volop worden geschaatst op de ijsbaan en zijn er tal van evenementen op de IJsmarkt.

Voorbereiding in volle gang!

Terwijl de mussen dood van het dak vielen dit jaar waren de vrijwilligers van de Ijsmarkt al druk bezig met de voorbereidingen voor de alweer de 4e IJsmarkt Oosterhout. Van 7 december t/m 5 januari 2020 kan er weer volop geschaatst worden. Deze 4e editie wordt nog mooier en breder van opzet dan die van vorig jaar. De grote schaatsbaan wordt nog sfeervoller aangekleed om dat heerlijke kerst en wintergevoel extra te benadrukken.

De Kerstman komt logeren

Ook nieuw deze editie is dat de Kerstman tijdelijk op de IJsmarkt komt logeren. Voor de ingang komt een ruime overkapping waaronder de Kerstman zijn tijdelijke woonkamer gaat inrichten. Vanuit zijn grote Kerstman-zetel naast de eeuwig brandende openhaard zal de Kerstman spannende verhalen vertellen voor de allerkleinste Oosterhoutertjes. Daarnaast zijn er ook deze editie weer volop andere evenementen zoals curlingcompetitie, ijshockey clinics, kleuterschaatsen en discoschaatsen

Vrijwilliger worden?

Om alles in goed (ijs) banen te leiden kan de organisatie nog wel diverse vrijwilligers gebruiken. Lijkt de coolste vrijwilligersbaan van Oosterhout je wel wat? Meld je dan aan op de onderstaande website.