Bovensteweg komend weekend weer afgesloten

Foto: archief Oosterhout Nieuws

Op 16 en 17 november wordt de Bovensteweg tussen de Statendamweg en Burgemeester Elkhuizenlaan in twee richtingen afgesloten voor het verkeer.

Werkzaamheden tunnelbak

De afsluiting gebeurt vanwege werkzaamheden aan de lichtmasten en tunnelbak. Zo wordt de openbare verlichting langs de Bovensteweg vervangen door led-verlichting en de masten geschilderd. In de tunnelbak worden nazorg werkzaamheden verricht aan twee voegen om deze lekwater dicht te maken. Deze voegen zijn eerder lekwater dicht gemaakt. Ondanks dat zijn deze toch weer gaan lekken. Dit is het zwakke punt van de onderliggende constructie in de tunnelbak en blijft aandacht vragen.

Omleidingen

De afsluiting gaat in op zaterdag 16 november 7.00 uur en duurt tot zondag 17 november 19.00 uur (onder voorbehoud van weersomstandigheden). Tijdens de werkzaamheden wordt een omleiding ingezet; van de A27 (Burgemeester Elkhuizenlaan) naar de A59 (Statendamweg) via Pasteurlaan-Strijenstraat-Statendamweg en van de A59 (Statendamweg) naar de A27 (Burgemeester Elkhuizenlaan) via Statendamweg-Oostpolderweg-Burgemeester Elkhuizenlaan.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden