MOOVE organiseert hardloopevent Glow Run op De Warande

Foto: MOOVE Oosterhout

Op zaterdagavond 18 januari 2020 organiseren MOOVE en  Recreatieoord de Warande de eerste editie van de Oosterhout Glow Run.

Extra ‘glow’ in januari

De donkere januarimaand kan wel wat Glow gebruiken! Die komt tijdens de allereerste Oosterhoutse Glow Run niet alleen van de discoverlichting, de deelnemers maken het verschil! Ze zijn versierd met breaklights, glow armbandjes, ledsnoeren en – sticks. Alles om lekker op te vallen tussen de rest. De Glow Run is een fun run, tijd is daarom niet van belang. De winst is te behalen met de aankleding! Er is een prijs voor de best verlichte deelnemer, dus leef je uit! Of doe mee met je vrienden, collega’s of sportclub en zorg ervoor dat jullie de prijs voor ‘Best verlichte groep’ winnen. Iedere deelnemer ontvangt bij de finish sowieso een unieke medaille als aandenken.

Lasershows en vuurkorven

Langs het parcours zorgen Dj’s voor een heerlijke opzwepende beat die je motiveert om nog harder te rennen. De discoverlichting, vuurkorven en lasershow zullen zorgen voor vette effecten! De avond is opgedeeld in 3 verschillende RUNS, met als extra uitdaging in iedere ronde ‘de steile heuvel’. Je kunt kiezen voor deelname aan de 2,5 km Kids-Run (groep 6-7-8) of voor de 5 km of 10 km Run (vanaf 12 jaar). Bij Brasserie De Warande kun je terecht voor iets te eten en een drankje en de avond wordt afgesloten met een geweldige GLOW afterparty met DJ.

Programma

  • Vanaf 19.00 uur afhalen startnummers
  • 19.45 uur: warming-up 2,5 km Kids Glow Run
  • 20.00 uur: start 2,5 km Kids Glow Run
  • 20.45 uur: warming-up 5 km Glow Run
  • 21.00 uur: start 5 km Glow Run
  • 21.45 uur: warming-up 10 km Glow Run
  • 22.00 uur: start 10 km Glow Run
  • Vanaf 22.00 uur afterparty met DJ Pim (van de Gym)

Schrijf je direct in!

Schrijf je nu in voor de eerste editie van de Oosterhoutse Glow Run op 18 januari. Inschrijven kan via de onderstaande link. Scroll even naar beneden en kies de juiste categorie. Je vindt de Glow Run dan vanzelf in het overzicht.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden