Dit jaar geen ‘zomereditie’ parochieblad Catharinaparochie

Foto: H.Catharinaparochie

Door de coronacrisis en de verplichte sluiting van de kerken heeft de H. Catharinaparochie besloten de ‘zomereditie’ van haar parochieblad niet uit te brengen.

Vieringen vervallen

Sinds maart konden de meeste geplande activiteiten in onze parochie geen doorgang vinden, zoals de vieringen in de Goede Week, Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en de Eerste Communie. Ook de bijeenkomsten voor Verhaal Centraal, Antoniusnoveen, Gezinsdag en bij de Inloophuizen kwamen te vervallen. De Oecumene Reis Oosterhout, die in september naar Duitsland zou gaan, is een jaar uitgesteld.

Herstart

Sinds 1 juni maakt de H. Catharinaparochie een voorzichtige herstart, maar er kunnen eigenlijk nog weinig definitieve plannen gemaakt worden. Hierdoor is het niet mogelijk om een volledig parochieblad samen te stellen. Daarom is besloten om de ‘zomereditie’ van het parochieblad te laten vervallen. Het is wel de bedoeling om in september de ‘herfsteditie’ zoals gewoonlijk uit te geven. Van de activiteiten die wel georganiseerd kunnen worden, verschijnt de melding op de website en social media van de parochie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen