Informatiebijeenkomsten Dorst-Oost en Steenovensebaan in Stadhuis

Foto: Gemeente Oosterhout

Op 6 juli organiseert de gemeente alsnog een viertal fysieke bijeenkomsten over de ontwikkelingen in Dorst Oost en op de Steenovensebaan 28.

Toch fysieke bijeenkomsten

Ondanks alle creatieve oplossingen tijdens de coronacrisis hebben diverse inwoners uit Dorst bij de gemeente aangegeven behoefte te hebben aan een fysieke ontmoeting. Daarom organiseert de gemeente op 6 juli vier fysieke bijeenkomsten in het stadhuis. Speciaal voor inwoners van Dorst die niet bij de digitale bijeenkomst konden zijn of inwoners die nog vragen hebben die niet beantwoord zijn. Tijdens de bijeenkomst zal de projectleider Mark Brouwers nog kort de plannen schetsen, waarna de deelnemers de gelegenheid hebben om vragen te stellen.

Aanmelden is verplicht

Wil je naar een van de bijeenkomsten in het Stadhuis op 6 juli, dan niet je je vooraf aan te melden. Je kunt hiervoor bellen naar 14 0162 (werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur) en vraagt naar Mark Brouwers of Mike van de Waeter. Er zijn vier tijdsblokken beschikbaar voor iedere 25 aanmeldingen. Je kunt kiezen uit 15.00 – 16.00 uur, 16.30 – 17.30 uur, 18.30 – 19.30 uur of 20.00 – 21.00 uur. De gemeente vraagt iedereen om alleen te komen en de coronaregels in acht te nemen. Voel je je niet veilig om te komen, of bent je ziek, dan kun je altijd nog tot en met 8 juli 2020 bellen of mailen met een van de projectleiders Mark Brouwers of Mike van de Waeter om je vragen of reactie door te geven.

Eindverslag

Alle input die de gemeente al heeft gekregen en nog gaat krijgen wordt gebruikt voor de verdere uitwerking van de plannen voor beide locaties. De input en de beoordeling van de input wordt opgenomen in een eindverslag. Dit eindverslag verwachten de gemeente na de zomervakantie gereed te hebben en zal tegelijkertijd met het ontwerp bestemmingsplan gepubliceerd worden. Klik op de onderstaande link om alles nog eens na te lezen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden