Oosterhouters winnen 150.000 euro bij Postcode Loterij

Foto: Roy Beusker Fotografie

Vijf bewoners van de Rembrandtlaan zijn vrijdag verrast door Gaston Starreveld. Op hun postcode 4907 NM is in de junitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

150.000 euro en een auto

In totaal is er 150.000 euro verdeeld onder vijf deelnemers met postcode 4907 NM. Op een adres viel 50.000 euro, de andere vier winnaars krijgen ieder 25.000 euro. Zoals gebruikelijk is er onder de winnaars van de Straatprijs ook een splinternieuwe auto verloot! Hans (73) weet wel raad met zijn prijs: “Mijn vrouw komt uit Peru dus we willen graag haar familie daar gaan bezoeken!” Marianne (67) reageert enthousiast: “We vieren ons 45-jarig jubileum, dus we hebben een groot feest! Daar gaan we zeker wat aan besteden. We willen ook graag reizen als het weer kan.” Mario (41) is blij verrast: “Geweldig! We willen een dakkapel en de badkamer aanpakken.”

Gaston gaat weer de straat op

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Inmiddels mag Gaston weer de straat op: “Eindelijk! Het was fantastisch dat de winnaars tijdens het videobellen zo enthousiast reageerden. Maar het is natuurlijk nog veel leuker dat ik nu weer aan de deur mooie prijzen mag gaan uitreiken!”

PostcodeStraatprijs

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt. De uitzending van de uitreiking op de Rembrandtlaan in Oosterhout is op 9 augustus te zien in ‘Eén tegen 50′ bij RTL 4. Het programma start om 20.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden