Iedereen is welkom bij De Aanloop

Foto: Pixabay License / StockSnap

Zoek je afleiding, een steuntje in de rug of wil je gewoon even de deur uit voor een praatje en een kopje koffie? Kom dan naar De Aanloop!

In de Aanloop

Wil je graag gezelschap, eens contact met andere mensen, samen koffie drinken, lunchen, spelletjes doen, naar buiten, handarbeid, of gewoon erbij zijn en genieten van de levendigheid om je heen? De Aanloop is een plek waar je mag zijn wie je bent en waar respect voor elkaar voorop staat. Het kan een aanloop zijn naar nieuwe contacten en misschien ontdek je nieuwe mogelijkheden voor jezelf of anderen. Er is altijd een actuele krant aanwezig net zoals klein hobbymateriaal en spelletjes. Op donderdag kun je zelfs voor 3,50 euro ’s avond met de pot mee-eten!

Vertrouwde openingstijden

Sinds enkele weken worden de oude openingstijden weer gehanteerd. Wel wordt er natuurlijk nog steeds rekening gehouden met alle coronamaatregelen. Zo is er een maximum aantal bezoekers en ziet het eten er iets anders uit. Maar je bent nog steeds meer dan welkom! De Aanloop is iedere dinsdag tussen 13.30 en 16.30 uur in Activiteitencentrum De Bunthoef in de wijk Oosterheide. Daarnaast is De Aanloop in Activiteitencentrum Dommelbergen op donderdag van 14.00 tot 20.00 uur (incl. samen koken en eten) en op vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur. Voor meer informatie kun je kijken op de onderstaande link of bellen met 06-30672272.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden