112

Weer ingebroken bij De Paskaemer in de Kerkstraat

Foto: De Paskaemer (via Facebook)

In de nacht van maandag op dinsdag is er wederom ingebroken bij kledingwinkel De Paskaemer aan de Kerkstraat. De buit bedraagt enkele tienduizenden euro’s aan kleding.

Gewoon geopend

Op de Facebookpagina van De Paskaemer lezen we: “WIJ ZIJN WEER GERAMKRAAKT • Opnieuw woede, verdriet en ongeloof. Vannacht is er weer flink buit gemaakt. Wij zaten in zo’n lekkere flow na de corona crisis, vol energie weer klaar om te knallen en dan gebeurt er dit. Via deze weg willen wij jullie hiervan op de hoogte brengen en wij gaan ons knallende best doen om onze collecties weer aan te vullen, voor jullie. Gelukkig hangt er nog genoeg moois in de winkel en zijn onze deuren gewoon geopend.” Met grote stenen hebben de daders een gat in de glazen deur geslagen, waarna ze voor enkele tienduizenden euro’s aan kleding hebben meegenomen.

Nog niemand aangehouden

De politie laat weten dat de inbraak in de nacht van maandag op dinsdag rond 3.30 uur heeft plaatsgevonden. Agenten hebben camerabeelden inmiddels veiliggesteld voor verder onderzoek en er zijn diverse getuigen verhoord. Op dit moment zijn er nog geen verdachten aangehouden, maar er wordt voorlopig uitgegaan van 3 personen. De politie vraagt iedereen die iets heeft gehoord of gezien ten tijde van de diefstal contact op te nemen via 0900-8844. Je kunt ook anoniem je informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Vaker doelwit inbraak

In oktober 2019 was De Paskaemer ook al het doelwit van inbrekers. Toen reden de criminelen met een auto naar binnen. In april 2020 was kledingzaak Crivaldi in de Arendstraat ook slachtoffer van een inbraak en in juni wist de bakker aan de overkant van diezelfde kledingwinkel te voorkomen dat er wederom werd ingebroken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden