Predicaat ‘Koninklijk Hofleverancier’ voor De Oosterhoutse Kaneelstok

Foto: Gemeente Oosterhout

Vrijdag 25 september ontving Jan Harm Spijkervet van Holland Foodz het wapenschild van burgemeester Mark Buijs.

Koninklijk Hofleverancier

Op 22 juni heeft Zijne Majesteit de Koning aan Holland Foodz B.V. te Oosterhout het recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging ‘Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier’ toegekend. Holland Foodz viert zijn 125-jarig bestaan. Burgemeester Mark Buijs heeft daarom vrijdagmiddag samen met directeur Jan Harm Spijkervet het bij het predicaat behorend wapenschild onthuld.

Oosterhoutse Kaneelstok al 125 jaar

2019 Was een bijzonder jaar voor Holland Foodz B.V. in Oosterhout. Eind van dat jaar was het 125 jaar geleden dat Piet Aarden (een van de rechtsvoorgangers van Holland Foodz) zijn suikerbakkers- en handelsactiviteiten begon in onze gemeente. Het jaar ook, waarin De Oosterhoutse Kaneelstok het levenslicht zag. De Oosterhoutse Kaneelstokken, zuurstokken, drop- en pepermuntkussentjes en boterwafeltjes worden sinds 1894 dagelijks in koperen pannen op open vuur gekookt, daarna met de hand gekneed en verwerkt tot snoepproducten, die overal in Nederland op kermissen, in pretparken en (snoep)winkels te verkrijgen zijn.

Oudhollands snoep

Holland Foodz B.V. wordt gerekend tot het midden- en kleinbedrijf. In de bedrijfstak suikerwerk neemt het bedrijf in de regio een eerste en vooraanstaande plaats in. Holland Foodz wil de nummer één snoepleverancier van oudhollands snoep, lolly’s en zuurstokken van Nederland zijn. Daarom biedt het bedrijf een aanpak die verder gaat. Een bedrijf dat álles voor elkaar heeft. Het grootste en allerbeste snoepassortiment, de allerbeste service en de allerlaagste prijs.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen