Voortaan live via internet meekijken bij de zondagsmis in de St.Jan

Foto: screenshot Youtube

Voortaan kun je de zondagsmis iedere zondag om 10.00 uur vanuit de St.Jansbasiliek vanuit de hele wereld volgen via het internet.

Live meevieren

De zondagse eucharistieviering die elke zondag om 10.00 uur in de StJansbasiliek op de Markt plaatsvindt, is sinds kort via een livestream te volgen via Facebook en YouTube. Een aantal jonge enthousiaste parochianen hebben de afgelopen weken hard gewerkt om een goede beeld- en geluidkwaliteit te garanderen voor de uitzendingen. In samenspraak met het parochiebestuur zal de komende weken een stap gezet worden in de aanschaf van nog betere apparatuur.

Vrijwilligers gevraagd

Niet alleen de zondagse viering maar ook andere activiteiten, zoals concerten, kunnen via de livestream gevolgd worden. Zeker in deze coronatijd met haar beperkingen in samenkomsten is dit een uitstekend middel om als parochie present te zijn bij mensen thuis. Om dit medium voor langere tijd te kunnen inzetten en de uitzendingen verder uit te breiden zoekt de Catrharinaparochie nog naar vrijwilligers die thuis zijn in uitzend- en opnametechniek. Ben jij die handige Harry of Henriette? Bel dan met Ilse Willems op 06 – 113 601 62. De livestream is te volgen via Facebook, Youtube en via de onderstaande website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden